Perito Moreno Mini Trekking

€ 158,-

Nu boeken?

U wordt opgehaald van de accommodatie en vertrekt richting het Nationaal Park ´Los Glaciares'. Bij de uitkijkpunten aangekomen is er vrije tijd om uitgebreid van het imposante zicht op de Perito Moreno gletsjer te genieten. U zult versteld staan van de 70 meter hoge ijsmassa waarbij geluiden van krakend en vallend ijs zo nu en dan te horen en zien zijn. Met een boot wordt u vervolgens naar het vertrekpunt van de minitrekking op het ijs gebracht. Er wordt een korte uitleg gegeven over het ontstaan van de gletsjer waarna u de speciale ijzers ondergebonden krijgt waarmee u over het ijs kan lopen. Geniet van de stilte en het bizarre landschap.

Hele dag excursie Los Glaciares NP ijs minitrekking is alleen geschikt voor personen tussen de 10 en 65 jaar. De excursie is inclusief stijgijzers en exclusief lunch en entreegelden voor het Nationaal Park.< i>

Vertrek: dagelijks
Duur: hele dag

Meer informatie of direct boeken?

Populair in Argentinie


 

ANVR SGR ideal

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.