Drijvende Markt Rose Garden

€ 41,-

Nu boeken?

Na het ontbijt verlaat u Bangkok en gaat u naar Rotfai Talad een markt die door een spoorlijn in tweeen wordt gesplist. De spoorlijn staat echter vol met manden met fruit en groenten ook staan er parasols en hangen er luifels over de spoorlijn. Wanneer de trein schoorvoetend aankomt wordt alles snel weggehaald en wordt er voor de trein ?vrij baan? gemaakt. Nadat de ?Thaise TGV? is gepasseerd wordt alles weer snel opgebouwd. Een geweldig gezicht en zeer fotogeniek!

Vervolgens wordt er een stop gemaakt bij een kokosboerderij daarna verder naar Damnern Saduak waar u een bezoek brengt aan de nog grootst zijnde drijvende markt van Thailand. Het laatste stuk doen we per longtailboot zodat we al varend op de markt zullen arriveren. Het is een prachtige aanblik om te zien hoe de trotse Thaise dames al varend op een authentieke manier hun koopwaren aanbieden vanuit de kleine drijvende bootjes. Een uniek schouwspel dat u niet mag missen.

Vervolgens gaat u naar de Rose Garden waar u de lunch zal nuttigen. In de middag ziet een Thaise traditionele culturele show met demonstraties van Thaise dansen klassiek zwaard vechten Thaise bruiloft de inwijding van een monnik en Thais boksen. In het modeldorp zijn voorbeelden van fruitsnijwerk een manden vechterij en andere ambachten te zien. Op de terugweg naar Bangkok wordt er gestopt in Nakorn Phatom alwaar u de hoogste Chedi ter wereld ziet. In de namiddag bent u weer terug bij uw hotel.

Vertrek: dagelijks
Duur: hele dag
Deze excursie wordt op basis van Seat in Coach (SIC) uitgevoerd.< i>

Meer informatie of direct boeken?

Populair in Thailand

 • Doi Angkhang

  Angkhang Nature Resort

  Angkhang Nature Resort

  v.a. € 38,-

 • Koh Chang

  Koh Chang Tropicana Resort Spa

  Koh Chang Tropicana Resort Spa

  v.a. € 39,-

 • Krabi

  Transfer Krabi Phuket

  Transfer Krabi Phuket

  v.a. € 45,-

 • Koh Lanta

  Ferry Koh Lanta Koh Phi Phi (seat In Coach)

  Ferry Koh Lanta Koh Phi Phi (seat In Coach)

  v.a. € 38,-

 • Phuket

  Banthai Beach Resort Spa

  Banthai Beach Resort Spa

  v.a. € 37,-


 

ANVR SGR ideal

De reisorganisaties die u op deze website aantreft zijn aangesloten bij de verschillende geschillen commissies. Bovendien kunt u bij de meeste eenvoudig en veilig betalen via ideal.